Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pszichiátriai kezeléssel foglalkozó intézmények képes leírás - Pszichiáter.tlap.hu
részletek »

Pszichiátriai kezeléssel foglalkozó intézmények - Pszichiáter.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pszichiater.tlap.hu » Pszichiátriai kezeléssel foglalkozó intézmények
Keresés
Találatok száma - 14 db
Bajai Kórház

Bajai Kórház

Osztályunk múltja: 1901-ben épült kórházunk elso épülete, melyben jelenleg tartózkodunk. 1903-ban pedig az elmeosztály 103 ággyal. Hosszú ideig megyénk egyetlen pszichiátriai osztálya volt. 1989-ben az eredeti épület kényszeru elhagyására került sor (súlyos fokú állagromlás). Ezt követoen 1992-ben a Neurológiai Osztály különvált. 1993-tól az osztály életében sorsdönto változások történtek. Nyílt osztály lett, ápolói- és orvos létszámfejlesztés történt, a paramedikális személyzet rendszeresen különbözo képzéseken vett részt. Orvosaink rezidensi képzését, szakvizsga felkészítését a POTE Pszichiátriai- és Pszichoterápiás Klinikája végzi. Jelenlegi épületünk teljes belso rekonstrukción esett át, amely megfelel a korszeru pszichiátriai betegellátásnak. (orvosi szobák, ambuláns szárny, pszichoterápiás szárny, stb.) Osztályunk jelenleg 86 akut ággyal és három szakambulanciával muködik.

Budai Egészségközpont

Budai Egészségközpont

Egészségközpontunk szolgáltatásait a XII. kerület zöldövezetében, diszkrét és elegáns környezetben nyújtja. Orvosaink a vitán felül álló professzionális teljesítmény mellett egyben a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatási kultúra elkötelezettjei is. A minőség másik biztosítéka megbízható és empatikus személyzetünk. Intézményünk tevékenységének valódi jellegzetességét az adja, hogy nagy szaktudású, neves orvos-személyiségek önálló magánpraxisait gyűjti csokorba

Coral Centrum - Pszichiátria, neurológia

Coral Centrum - Pszichiátria, neurológia

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül a legsikeresebb szolgáltatásaink rövid és közérthető ismertetését kíséreljük meg. A Coral Szakorvosi Centrumban van belgyógyászat, kardiológia, gyermekkardiológia, urológia-andrológia, tüdőgyógyászat, gasztroenterológia, ideggyógyászat, pszichiátria, foglalkozás-egészségügy, 4D ultrahang, babamozi, bőrgyógyászat, szülészet-nőgyógyászat és fül-orr-gége, klinikai immunológiai és allergológiai szakrendelés.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Fejér Megyei Szent György Kórház

Fejér Megyei Szent György Kórház

Az osztályon három-, négy-, öt- és hatágyas kórtermek vannak. A betegek számára külön étkezőhelyiségek, terápiás helyiség, foglalkoztató szoba, park áll rendelkezésre. Osztály feladata: Fejér megyei psychiatriai betegek szakszerű psychodiagnosztikája és kezelése. Az osztályra beutalás vagy egyéni kérés alapján az ország bármely részéből várunk psychiatriai betegeket.

Korszerű pszichiátria a Test és Lélek Egészségközpont kínálatában

Korszerű pszichiátria a Test és Lélek Egészségközpont kínálatában

A megmagyarázhatatlan nyak- és fejfájások, a semmiből előtörő derékfájások nemcsak szervezeti betegségekre utalhatnak, hanem lelki problémákra is. A pszichiátria a Test és Lélek Egészségközpont épületében elérhető intézmény. A pszichiátrián pszichológusok és pszichiáterek várják a pácienseket, akik a konzultációk folyamán feltárják a belső problémákat, majd segítséget nyújtanak azok megoldásában. A felnőtt pszichiátria a Test és Lélek Egészségközpontban rugalmas nyitva tartással várja a pácienseket a hétköznapokban.

MedimiX

MedimiX

Pszichiátria és Addiktologiai Gondozó: Szakrendelést vezető orvos: Dr. Patyi Katalin főorvos. A Kiskunfélegyháza és vonzáskörzetébe tartozó 18. Életévüket betöltött depressziós betegeket, krízishelyzetben lévő családokat, drog- és alkoholfüggő pácienseket, időskori magatartásproblémákkal küzdő pácienseket látnak el.

Medve Medical

Medve Medical

A Medve Medical polyklinika 2007. januárjában nyitotta meg kapuit. Cégünkön belül Budapest II. kerületében, a Vizivárosban ez az első megvalósuló magántulajdonú, komplex szakorvosi ellátást nyújtó rendelő. 16 szakorvos 20 szakmában képviselteti magát. A klinika célja az, hogy 'mindent egy helyen' a járóbetegellátás teljes választékát nyújtsa a klinikát felkeresőknek - magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt. Bár a rendelő felnőtt ellátásra alakult, igény szerint a szakorvosok gyermekek gyógyítását is vállalják (bőrgyógyászat, urológia, ortopédia, fül-orr-gégészet).

Ménesi Pszichoterápiás Rendelő

Ménesi Pszichoterápiás Rendelő

Életünk során időnként mindnyájan nehézségekbe ütközhetünk. Vannak helyzetek, amikor úgy érezzük, a Himalája tornyosul előttünk. Egyes emberek ilyenkor megtorpannak, talán nem is mennek tovább. Mások maguk vágnak neki, egyedül próbálkoznak. És vannak, akik hegyi vezetőt fogadnak.

Mensana 2004

Mensana 2004

Intézményi tanácsadás, rendszerszervezés. Minőségi orvosi és pszichológiai kivizsgálást, ellátást biztosító egészségközpont. Munkatársaink segítséget nyújtanak: Felnőttek, gyermekek lelki zavarainak szűrésében, kivizsgálásában. Pszichoszomatikus betegségek összefüggéseinek felderítésében.

Hirdetés
Pszichiáter budapesten

Pszichiáter budapesten

A pszichiater-budapest a budapesti pszichiáter orvosok, magánrendelők gyűjtőportálja. A pszichiátria a lelki betegségek tudománya, az orvostudomány egy speciális ága. A szakorvos az idegrendszer és az egész ember lelki-szellemi betegségeit kutatja és gyógyítja. Az elmúlt 20 évben a modern új generációs gyógyszereknek köszönhetően lényegesen hatékonyabban gyógyíthatók a pszichiátriai tünetek. A pszichiátriai betegségek diagnózisa az egyének gondolkodásbeli, érzelmi és viselkedésbeli jellegzetességei alapján állíthatók fel. A pszichiáter a diagnózisalkotás folyamatában nemzetközileg jóváhagyott diagnosztikus kategóriákba sorolja a pszichiátriai betegséggel küzdő egyéneket.

Pszichiátria

Pszichiátria

A Dr. Rose magánkórház magasan képzett orvosai segítségével 28 egészségügyi területet lát el, ilyenek példának okáért a pszichiátria, urológia, a gégészet vagy az ortopédia, stb, melyekről a látogatók részletes tájékoztatót is olvashatnak a honlapon. A szakszerű munkához, diagnózishoz nélkülözhetetlen különböző kivizsgálások teljesítése. A korszerű, rendszeresen bővülő eszközpark használatával a rendelő a teljesség igénye nélkül a következő szomnológiai vizsgálatok vagy elektrokardiográfiai vizsgálatok is képes elvégezni. A klinika nagyon fontosnak tartja a szűrővizsgálatokat is, ugyanis ezek az egészségmegőrzés egyik eredményes módszerét jelentik. A rendelő Budapest belvárosában, a Széchenyi téren található. A beltér kialakításakor odafigyeltek a nagy terek, barátságos környezet létrehozására azért, hogy az ügyfelek minél jobban érezzék magukat ott tartózkodásuk során.

Pszicho-hotel

Pszicho-hotel

Struktúrált programok : a 10 napos benntartózkodás során komlex eljárásokat alkalmazunk kiscsoportos formában a testi-lelki megújulás elérését,a testsúly-és alkoholproblémák hátterének feltárását és megoldását megcélozva. Mindhárom program esetében fontos a hétköznapi környezetből, napi rutin tevékenységekből való kiemelődés, mert a fizikai eltávolodás jelentősen segíti az adott problémához vezető szokásokra, életmódbeli hiányosságokra, kapcsolati problémákra való rálátást, és biztosítja az ezekkel történő intenzív foglalkozást védő, megértő, elfogadó közegben.

Sántha Kálmán Szakkórház

Sántha Kálmán Szakkórház

Szakkórházunkban jelenleg 443 elhivatott munkatárs áll a betegek rendelkezésére. Az orvosok, ápolók, illetve az egyéb paramedikális személyzet vonatkozásában is rendkívül jó szakképzettségi mutatókkal rendelkezünk, kiemelkedően támogatjuk munkatársainkat a továbbképzések, illetve szakirányú végzettségek területén. Az elsődleges szempontok között szerepel munkatársaink kiválasztásánál a szolgáltatásorientált gondolkodásmód, és a betegek partnerként való kezelése. Diagnosztikai és terápiás egységeink (Fiziko- és mozgásterápia, Szocioterápiás csoport, Pszichodiagnosztikai és terápiás részleg, Radiológia, Laboratórium, EEG labor) elősegítik a fekvő- és járóbetegek korszerű kivizsgálását és ellátását.

Tündérhegyi Pszichoszomatikus és...

Tündérhegyi Pszichoszomatikus és...

A pszichoterápiás rezsim bonyolult és lélektani vonatkozásokban gazdag személyzeti rendszer, többéves munka eredményeképpen hozható létre és minden tagjától speciális képzettséget és jártasságot igényel. A Tündérhegyi Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus-rehabilitációs Osztályt 1979-ban alakította ki az akkori Egészségügyi Minisztérium a Szilassy út 6 sz. alatt fekvő, elhanyagolt állapotban lévő kis kórházban. Korábban itt tüdő-elmeosztály működött.

Tuti menü