Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pszichiáter E - W képes leírás - Pszichiáter.tlap.hu
részletek »

Pszichiáter E - W - Pszichiáter.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pszichiater.tlap.hu » Pszichiáter E - W
Keresés
Találatok száma - 27 db
Dr. Gaszner Péter

Dr. Gaszner Péter

Dr. Gaszner Péter pszichiáter professzor magánrendelése keretei között igen hatékony komplex pszichoterápiás kezelés, gyógyszeres kezelés történik. Alvászavar, pánikbetegség, fóbia, depresszió, mániás depresszió, szorongásos zavar, alvás zavar, alkohol és egyéni életvezetési problémák, kapcsolati zavarok, krízishelyzetek, beilleszkedési problémák, kényszerbetegség, hangulati zavarok, szkizofrénia, menedzser-betegség.

dr. Jokán András

dr. Jokán András

Pszichoterápiás érzékenységű felnőtt pszichiátriai magánrendelés Budapest központjában. Személyiség-, szorongásos-, hangulatzavarok, 'nagy' pszichiátriai betegségek (szkizofrénia, szkizoaffektív zavar), addiktológiai problémák kezelése kliensközpontú légkörben. Gyógyszeres terápia, támogató beszélgetés.

Dr. Kopácsi László

Dr. Kopácsi László

Csaknem fél évszázada, első generációs, jogász családban láttam meg a napvilágot. Ketten vagyunk testvérek. Általános iskoláimat Mosonmagyaróváron, középiskolámat Győrben (Kazinczy Ferenc Gimnázium), az egyetemet Budapesten (Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Kar) végeztem el, jó-jeles eredménnyel. A tanulás, önképzés azóta is kedvenc hobbim maradt.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Dr. Krasznai Judit

Dr. Krasznai Judit

Budapesti gyermekpszichiátriai rendelőmbe várom a magatartási- és tanulási problémákkal, és egyéb pszichés problémákkal küzdő gyerekeket és családokat. 1971-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, gyermekpszichiátriai szakvizsgámat 1978-ban tettem le. 2002-ben családterápiából, 2003-ban individuálpszichológiából, 2004-ben általános pszichoterápiából szereztem szakképesítést. Jelenleg egy nevelési tanácsadóban dolgozom, valamint magánbetegekkel foglalkozom, pszichoterepautaként felnőttekkel is. Nyolc többé-kevésbé felnőtt gyermekem van.

Dr. Laczkó Tibor

Dr. Laczkó Tibor

21 éve foglalkozom gyógyítással. 1988-tól a Kecskeméti Megyei Kórházban, Bruncsák András főorvos úr mellett tanultam a hivatás alapjait - akkor még belgyógyászként. A belgyógyász szakvizsga megszerzését követően (1993), a Kecskeméti Honvédkórházban folytattam pályámat, Magyar László osztályán. Előbb 1996-ban Neurológiából (ideggyógyászat), majd 1999-ben pszichiátriából tettem szakvizsgát. Érdeklődésem fokozatosan utóbbi felé fordult; az elmúlt tíz évben már csak ezzel a szakterülettel foglalkozom. 1997 és 2000 között pszichoterápiát tanultam, ennek ún. kognitív- és viselkedés terápiás ágát. Csak egyszerűsítve: kognitív módszereken értik, ahol a beavatkozás lényeges eleme a gondolkodásban megnyilvánuló - legtöbbször automatikus - negatív gondolatok, beállítódások cseréje, korrigálása. Viselkedés terápia során a tanulási törvényszerűségeket felhasználva, a különböző nem kívánatos viselkedés minták háttérbe szorítására, kioltására törekszünk.

Dr. Lakatos László

Dr. Lakatos László

1986-ban végeztem az egyetemet Budapesten, 1991-ben szereztem pszichiátriai szakvizsgát. Jelenleg csak magánrendelésben dolgozom, Székesfehérváron és Budapesten. Elsősorban szorongásos állapotokkal, depressziós eredetű és stressz által okozott panaszokkal (sokszor testi tünetek formájában) küzdő embereket gyógyítok. Gyógyszeres és pszichoterápiás kezelést egyaránt alkalmazok. Rendszeresen írok szakmai cikkeket, angol nyelvből fordítok szakirodalmat. Egyedi érdeklődési területem a 'humorterápia'.

Dr. Nagy Zoltán

Dr. Nagy Zoltán

Dr. Nagy Zoltán egyetemi tanár a Semmelweis Egyetem Vascularis Neurológiai Tanszéki Csoport vezetője ideggyógyász professzor, a Pannon Egyetem, Műszaki Informatikai Kar Egészségügyi Informatikai Kutató-fejlesztő Központjának kutató professzora. A Szentágothai János Idegtudományi Doktori Iskola alapító tagja, program és témavezető. Általános orvosi diploma után négy szakorvosi képesítést szerzett, 1981-ben orvostudományok kandidátusa lett, 1992-ben orvostudományok doktora címet nyert el. Számos nemzetközi és hazai tudományos társaság tagja, illetve vezetőségi tagja. A Magyar Stroke Társaság alapító elnöke, jelenleg tiszteletbeli elnöke, a Közép-Európai Stroke Társaság alapítója. Megszűnésig az Agyérbetegségek Országos Központja igazgatója az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet főigazgatója.

Dr. Paltán Ildikó

Dr. Paltán Ildikó

Testi-lelki egészség, gyógyszerek nélkül! Pszichológia, pszichiátria, pszichoterápia, alternatív módszerek? 'Ezzel a betegséggel együtt kell élni. Ezeket a gyógyszereket élete végéig szednie kell' - számomra elfogadhatatlan! Dr. Paltán Ildikó vagyok, pszichiáter, pszichológus, pszichoterapeuta, alternatív gyógyász. Miben számíthat rám? Kellemes környezet, csend, nyugalom, elfogadó légkör várja a beteget a rendelőben. Gyors megoldásra törekszem, gyógyszermentesen. Sokrétű pszichiáteri, pszichológusi, pszichoterápiás orvosi tapasztalat, alternatív gyógyászati ismeretek, széles terápiás eszköztár alapján azt a módszert választom, melyre a páciens a legjobban reagál, ill. szükség szerint kombinálhatók a technikák. Nem a tünetet, hanem az okot, az alapproblémát keressük, és kezeljük, ezért az eredmény tartós. Olyan terápiás tanácsok és technikák birtokában lesz a beteg a kezelés után, melyeket a mindennapi élet problémáira is alkalmazhat a későbbiekben, a terápia befejezése után, pl. stresszkezelés, betegségek megelőzése új szemléletmód önbizalom, kommunikáció, kapcsolatok javulása testi és lelki betegségek összefüggésének megértése. Nagy öröm hallani, nap mint nap az elégedett páciensek visszajelzéseit, látni fejlődésüket. Sosem voltak számomra elfogadható tanítók, 'guruk', akik saját életükben nem tudták alkalmazni a tudásukat.

Dr. Samu Erzsébet

Dr. Samu Erzsébet

Közel 20 éve vagyok a DMJV Terápiás Háza (pszichiátriai betegek szociális otthona) szakorvosa. Jelentős tapasztalatokkal rendelkezem krónikus pszichiátriai problémák kezelésében. Tudom, hogy vannak betegek, akik csak nagy nehézségekkel juttathatók / szállíthatók el a szakrendelésre. Ezeknek a betegeknek és hozzátartozóiknak szeretnék segíteni azzal, hogy otthonukban keresem fel őket.

Hirdetés
Dr. Sipos Beáta

Dr. Sipos Beáta

Dr. Sipos Beáta vagyok, pszichiáter szakorvos. Immár 15 éve foglalkozom a pszichiátriai betegségekkel és lelki problémákban szenvedő emberekkel. Mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás tapasztalattal rendelkezem, de a megfelelő gyógymód megválasztásánál a pszichés zavar mellett az egyéni szempontok figyelembe vételét is nagyon fontosnak tartom.

Dr. Süli Ágota

Dr. Süli Ágota

Gyerekkoromban apám orvosi táskáját vittem, ha megengedte, hogy vele menjek a betegeihez. Akkor még berepülő pilóta akartam lenni, vagy orvos. Orvos lettem. Ugyanazon az egyetemen avattak orvossá, mint őt. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben kezdtem el dolgozni. A hatalmas park az ódon falak 15 éven keresztül velem voltak, egészen az intézet bezárásáig. Közben pszichiáter lettem, majd analitikusan orientált pszichoterapeuta. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám sok örömöt, kihívást, és sikerélményt nyújt a számomra.

Dr. Szakács Marianna | pszichiáter szakorvos, Veszprém

Dr. Szakács Marianna | pszichiáter szakorvos, Veszprém

Dr. Szakács Marianna | pszichiáter szakorvos magánrendelője Veszprémben. A magánrendelő keretei között kezelhetőek különböző szorongásos kórképek, depressziós zavarok, pánikbetegség, fóbia, gyászreakció, különböző eredetű krízishelyzetek. Gyógykezeléseket is alkalmazok, továbbá autogén tréning, hipnoterápia, szimbólum terápia.

Dr. Szentmiklóssy Margit pszichológus

Dr. Szentmiklóssy Margit pszichológus

A Szakpszichológia nagy tapasztalattal rendelkező pszichológusa vár minden kedves gyógyulni vágyót Budapesten, a II. kerületben. Szakemberünk több évtizedes tapasztalattal redelkezik a szakmában, több területen is. Szolgáltatásai között megtalálható a relaxáció és a meditáció, a beszédfélelem, depresszió, pánik, szorongás, krízis, függőségek és alvászavarok kezelése és gyógyítása is. Szinte nincs olyan pszichológiai terület, melyben szakemberünk ne lenne jártas, ne tudna segíteni kedves betegeinek. További információkért látogasson el weboldalunkra! Kérdéseivel keresse bátran szakemberünket a honlapunkon feltűntetett elérhetőségeink valamelyikén!

Dr. Szentmiklóssy Margit pszichológus

Dr. Szentmiklóssy Margit pszichológus

Ha úgy érzi, egy jó pszichológusra lenne szüksége, nálunk, a Pszichológus-Pszichoterapeutánál biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekbe kerül. Szakpszichológusunk több évtizedes tanulmányaival és szintén több évtizedes tapasztalatával rengeteg embernek segít Budapesten, a II. kerületben. Szakpszichológusunk a pszichológia rengeteg területén jártas és tapasztalt, szolgáltatásai között megtalálható beszédjavítás, relaxáció, meditáció, pszichoterápia, depresszió-, szorongás-, pánik-, krízis-, súlyproblémák- és alvászavarok gyógyítása is. Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, bátran keressen fel minket! További információkért látogasson el weboldalunkra!

Dr. Varga Éva

Dr. Varga Éva

18 éve vagyok orvos. Kezdetben neurológusnak, majd pszichiáternek tanultam. Jelenleg egy kht. neurológiai szakrendelőjében dolgozom, ahol a neurológiai betegek mellett szép számban pszichiátriai betegeket is ellátok. 8 éve magánorvosi praxist is folytatok, ott zömmel pszichiátriai betegeket kezelek. Sok éven keresztül organikus neurológiai osztályon dolgoztam, ahol gyakorlatot szereztem az akut betegellátásban, emellett az idegrendszeri sérülések terén is. Ezt követően akut pszichiátriai osztályon is gyakorlatot szereztem a pszichiátriai betegellátásban.

Dr. Veress Albert

Dr. Veress Albert

Mik azok, amik boldoggá tesznek? Ezt talán úgy fogalmaznám meg (Panek Zoltán szavaival), hogy sikerült -- remélem, sikerült -- úgy élnem, hogy ne csak sűrűbb legyen velem az emberiség, hanem több is. Tehát sikerült valami többletet hozzáadnom, úgy családi, mint szakmai vonalon. Meg általában az önmegvalósítás vonalán.

Dr.Gál Adrien

Dr.Gál Adrien

1994-ben diplomáztam a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Elsősorban pszichoterápiás beállítottságú orvos vagyok, mind depresszió, pánik betegség, kapcsolati problémák, alvás zavar, pszichotikus állapotok kezelésével foglalkozom. Évekig dolgoztam krízis osztályon (Erzsébet kórház, krízis osztály, Dr. Csiszér Nóra főorvosnő), öngyilkosságot elkövetett pácienssekkel, illetve későbbiekben drog függőkel dolgoztam a Budai drogambulancián (Dr.Gerevics József főorvos mellett). Pszichiátriai kórképek kezelésben a Semmmelweis Egyetem Pszichiátriai Klinikáján, a Fővárosi Erzsébet Kórházban, illetve a Bp. X.-kerületi Pszichiátriai Gondozóban és Szakrendelőben szereztem tapasztalatokat.

Tuti menü