Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pszichiáter A - D képes leírás - Pszichiáter.tlap.hu
részletek »

Pszichiáter A - D - Pszichiáter.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pszichiater.tlap.hu » Pszichiáter A - D
Keresés
Találatok száma - 12 db
A pszichiáter - Dr Buda Réka, Budapest

A pszichiáter - Dr Buda Réka, Budapest

Szinten minden lelki eredetű betegséggel, panasszal, visszatérő gyötrő gondolatokkal, rémálmokkal forduljon hozzám. Közel húsz éves klinikai pszichiáter tapasztalat birtokában segítek problémái megoldásában. Magánrendelőm Óbudán van a Vörösvári úton. Egyénre szabott pszichoterápiás eszközeimmel kiválóan gyógyítom a kényszeres, mániás, depressziós betegségeket. Páciens fogadást csak telefonos egyeztetés után tudok vállalni.

Bereczki Éva

Bereczki Éva

1997-ben végzett az ELTE pszichológia szakán, 2000-ben klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusi vizsgát tett. 2002-ig a Budai Honvédkórház Gerincgyógyászati osztályán dolgozott pszichoszomatikus és fájdalombetegekkel. Jelenleg magánpraxisban dolgozik, analitikusan orientált pszichoterapeuta képzésben vesz részt és szervezeti alkalmasságvizsgálatokat folytat. Képzett relaxációs- és szimbólumterapeuta, jártas az analitikusan orientált rövid és hosszú terápiákban.

Berky Tamás

Berky Tamás

Pszichológiai konzultáció Budapesten. Magánrendelés főként szorongással, hangulatingadozással, önértékelési zavarokkal élő és munkahelyi, párkapcsolati konfliktusoktól szenvedő pácienseknek. Counselling in Budapest for patients with anxiety, low self-esteem, mood swings or relationship difficulties.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Bezzegh Éva

Bezzegh Éva

Tanulmányaimat Budapesten, Belgrádban és Zágrábban végeztem. Neurológusként, pszichiáterként és pszichodráma terapeutaként főként a klinikumban tevékenykedtem, gyógyszeres terápiától kezdve különféle egyéni- és csoportpszichoterápiás módszereket alkalmazva. Lelkisegély-telefonszolgála tban és mentálhigiénés posztgraduális képzésben is részt vettem.

Bonego pszichológiai Bt

Bonego pszichológiai Bt

Életünk minden szakasza lelki megpróbáltatásoktól terhelt. A fokozott teljesítménykényszer, a tanulás nehézségei, a munkahelyi stressz,a párkapcsolatok, a terhesség, a gyermeknevelés, az egyéni sorssal való szembenézés, a stressz, pesszimizmus, szorongás, depresszió mindenkit kihívás elé állít. A nehézségek leküzdéséhez forduljon szakemberhez, a Bonego pszichológiai Bt. emberközpontú, empatikus, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező partner az Ön problémáinak kezelésében is.

Budai Egészségközpont

Budai Egészségközpont

A Budai Egészségközpont a főváros frekventált, központi részén, mégis nyugodt, elegáns környezetben nyújtja szolgáltatásait. Az épület jellegzetes architektúrája és berendezése egyaránt családias, meghitt atmoszférát sugároz. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig.

Budai klinikai szakpszichológus 20 3691789

Budai klinikai szakpszichológus 20 3691789

Üdvözlöm, Galló Anikó vagyok. 10 éve tevékenykedem kineziológusként, pszichológusként. A segítő kapcsolat során szerzett tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy Ön is képes lehet egészséges, sikeres és teljes életet élni. Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, amikor nem képes megoldani a felmerülő problémákat segítség nélkül. Életvezetési zavarok, párkapcsolati problémák, gyász gyógyszermentes kezelése pszichoterápiával. Az analitikus terápiás módszer lényege, hogy a pszichológus segítségével a probléma gyökeréig ás le és megértse problémáját. Ez a megértés pedig az alapja lehet a szükséges változásoknak. A kezelés során a beteg igen komoly lelki munkát végez, ezért a terápia nem tekinthető hagyományos orvos-beteg kapcsolatnak, itt valójában maga a páciens oldja meg a problémát, a terapeuta csak támogatást nyújt ehhez. Ez egy hosszú folyamat, amely kitartást igényel, lassú, de tartós és valódi változáshoz vezet. Amennyiben problémamentesebb, kiegyensúlyozottabb vagy csak egyszerűen boldogabb szeretne lenni, számíthat rám! Amiben segíthetek: -szorongás, félelmek - életvezetési zavarok, elakadások,kudarcok - krízishelyzetek - szexuális problémák - feldolgozhatatlan gyász stb

Cselkó János

Cselkó János

Ősi gimnáziumunk magán viselte a három évszázados ferences iskolák jellegzetességeit, tradícióit, nyugalmát és igényességét. Az első osztályt harmincan kezdtük és a nyolcadikat 28-an fejeztük be. Ebből a nagy távolságból úgy emlékszem, hogy összetartó osztály voltunk, ha nem is szerettük, de megbecsültük egymást. Volt két, stabil eminensünk: Tremkó (Rédey) Feri, aki katonának készült, elvégezte a Ludovika Akadémát és Csőkör Gyurka, aki élete végén a tatabányai kórház főorvosa volt. Nekem szomszédom és jó pajtásom Polgár Gyuri, akivel sok időt töltöttünk együtt. Jónevű gyermek-tüdőgyógyász lett, de a háború után egy-két évvel emigrált az Amerikai Egyesült Államokba, ahol egyetemi tanár lett : most nyugdíjasként Philadelphiában él. Barabás Pistát a háború vihara Jugoszláviába röpítette, ahol partizán lett, gépészmérnök , nyugdíjas. Kassai Laci erdőmérnök, aki ugyancsak gépekkel foglalkozik, tudós ember, Budapesten él. Studer Gyuszi nyolc éven át velem ült egy padban: érettségi után elváltak az útjaink, de úgy hallottam, hogy katona lett, örömmel teljesítette a frontszolgálatot és ott veszítette el az életét.

Czégényi Margit

Czégényi Margit

Jelenleg: 2001-től főként magánrendelésen dolgozom. Elsősorban egyéni konzultációt és terápiát tartok felnőtteknek és serdülőkorúaknak, valamint pár- és családterápiát végzek, 2002-2004: XVIII. ker. Egyesített Bölcsődék, gondozónői esetmegbeszélések a bölcsődés korú kisgyermekek életkori sajátosságainak témaköreiben, családok pszichológiai ellátása, relaxációs-imaginációs csoportok vezetése, 2001-2004: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Bölcsődéje, trauma feldolgozó csoportok testileg és szellemileg halmozottan sérült gyermekek szülei számára, mentálhigiénés gondozás gondozónőknek, relaxációs-imaginációs csoportok vezetése.

Hirdetés
Dr Dolmányos Katalin

Dr Dolmányos Katalin

Hivatásom főcéljának a testi-lelki jóllét elérését, illetve megőrzését, az életminőség javítását tartom. Igen sok tényező befolyásolja stressz türésünket. Ide tartoznak a genetikai tényezők, a temperamentum, az életmód, szociális kapcsolatok, illetve az életünk folyamán kialakult sémáink. Öröklött adottságainkon nem tudunk változtatni, de igen sokat tehetünk azért, hogy megfelelő életmóddal (sport, megfelelő táplálkozás, alvás, a munkának illetve pihenésnek megfelelő aránya, relaxációs technikák gyakorlása stb.) szoros szociális kapcsolatokkal, pozitívabb hozzáállással könnyebben megbírkozzunk a stresszel.

Dr. Bezzegh Éva

Dr. Bezzegh Éva

Tanulmányaimat Budapesten, Belgrádban és Zágrábban végeztem. Neurológusként, pszichiáterként és pszichodráma terapeutaként főként a klinikumban tevékenykedtem, gyógyszeres terápiától kezdve különféle egyéni- és csoportpszichoterápiás módszereket alkalmazva. Lelkisegély-telefonszolgálatban és mentálhigiénés posztgraduális képzésben is részt vettem.

Dr. Duba Andrea

Dr. Duba Andrea

Hozzám nem betegek, hanem fejlődni kívánó emberek fordulnak segítségért. Ezt ma life coaching-nak nevezik, amiben különösen nagy segítségemre van aktív-analitikus képzettségem. Érdeklődésem elsősorban a női szerepekkel kapcsolatos életvezetési elakadások, szerepkonfliktusok, párkapcsolati problémák felé fordult. Különösen az egyéni és családi életciklus változások, az anyaság nehézségei és örömei, a női létben való kibontakozás kérdései, a nő és a férfi egymást kiegészítő kapcsolódásának lehetőségei érdekelnek. Éppily fontos azonban a másik ismerete, vagyis hogy mi nők, jobban értsük a férfiak lelkivilágát is.

Tuti menü